Săptămâna trecută, pe vremea aceasta scriam articolul, pe care îl postez în fiecare sfârșit de săptămână, aici, pe blog, de la Cluj. Cel puțin începeam să îl scriu. Eram a treia oară în vizită, în acest minunat oraș. Prima întâlnire cu acest oraș a avut loc anul trecut, în octombrie 2015, când l-am vizitat de două ori, în aceeași lună. De data aceasta, am ales să îmbin utilul cu plăcutul și să fac din mini-concediul meu, o adevărată oportunitate, dar mai ales să să îmi dau voie să păstrez niște idei (de la oameni minunați!), care, pe viitor vor face din mine o versiune și mai bună.

Eu – Cluj – Anda

Clujul o să fie mereu asociat cu o prietenă dragă mie, Anda! Și pentru mine, prietenia cu ea are ceva special. Nu doar pentru că ne știm de la 19 ani, ci, pentru că, de fiecare dată când ne revedem, mereu reluăm conversația de unde am lăsat-o ultima oară, chiar dacă trec luni bune de zile. Înseamnă foarte mult acest lucru! Cred că o să rămânem mereu diada de succes și viitorul o să sune bine pentru amândouă. M-am bucurat să o revăd și în același timp mereu o întreb cum îi e la Cluj, căci eu am ales Brașovul (din motive subiective și obiective) pentru a urma Masterul și nu am mers împreună cu ea la Cluj. De fiecare dată când o revăd mă întreb cum ar fi fost dacă mergeam împreună acolo. Însă deja timpul a trecut și ne bucurăm să ne revedem, fie că e la Cluj sau la Brașov. Noi suntem la fel, psiholoagele, fiecare cu tiparele ei! De fiecare dată când ajung aici știu că nu pot rata să nu o văd sau cel puțin încerc să îmi planific șederea, astfel încât, să ne sincronizăm și să ne vedem, ba chiar să mă găzduiască! Mulțumesc, Anda! Ești un om extraordinar și am încredere că vei face treabă excelentă, în continuare, cu Incubator107 Cluj!

 

Eu – Cluj – Cis Improve

(Re)Întâlnirea cu Clujul este mereu o plăcere. Poate pentru că primul contact cu acest oraș a fost unul, care a adus un plus vieții mele profesionale. Spun acest lucru, căci am cunoscut echipa Cis Improve, mai exact pe Magda, Marius, dar și cele două colaboratoare: Ioanele. Experiența avută cu acești oameni, nu doar că mi-a oferit multe răspunsuri la întrebări care nu le dădeam voce atunci, ci, mi-a adus noi prietenii și m-a învățat că atunci, când ești pregătit să accepți provocarea, ea vine și îți poate aduce tot ce meritai. Îmi amintesc și acum faptul că nu am dorit să merg inițial la Cluj, ca mai apoi să înțeleg rostul acestei experiențe! Viața ne aduce oameni în cale, pe care, în funcție de starea, nevoile, așteptările, carențele, obiceiurile, personalitatea noastră, îi primim și învățăm de la ei. Acești oameni mi-au validat încă o dată faptul că oamenii frumoși, aduc lucruri frumoase cu ei și le împărtășesc cu ceilalți! Mulțumesc Magda și Marius! Ne revedem în decembrie, la Brașov, de data aceasta!

(re)intalnirea_cu_clujul

Eu – Cluj – Minte Forte

Dacă anul trecut cunoșteam Cis-ul, anul acesta am cunoscut-o pe Simona. Și cum nimic nu este întâmplător, mi-a povestit despre oamenii minunați de la Organizația Minte Forte. Simona este omul care m-a călăuzit o vreme în ultima mea vizită la Cluj. Emană energie și zâmbește! Întâlnirea cu ea de la Brașov, avea să fie începutul unei prietenii frumoase, dar mai ales să fructifice și să faciliteze întâlnirea cu alți oameni la fel de faini ca ea! Mulțumesc pentru tot, Simona! Te aștept la Brașov! Dumitrița, este un alt om frumos. Este cea care a pus piatra de temelie a acestei organizații: Minte Forte. Am dorit să o cunosc, să învăț și să descopăr lucruri și informații noi! Atât de bine mi-a priit întâlnirea cu ea, căci nici vinul de după, de la restaurant sau aerul rece de afară nu mi-au șters entuziasmul. Mi s-a născut o idee în minte, pe care, sper, cu ajutorul Dumitriței și a echipei sale din Cluj, să o fac să prindă contur și la Brașov. Mulțumesc, Dumitrița pentru inspirație, timpul acordat și primire!

Eu – Cluj – Toastmasters Cluj

De ceva vreme mi-am făcut ordine în priorități și printre cele mai importante a rămas și Transilvania Toastmasters Brașov. Un club, care are la bază vorbitul în public și dezvoltarea abilităților de leadership. Însă, clubul înseamnă mai mult de atât. Înseamnă implicare, dăruire, evoluție, integritate, dedicare către excelenţă, orientare către membrii şi respectul pentru individ. Poziția de ofițer în club, mai exact de VP Education mă provoacă tare mult, într-un mod pozitiv! Și cum mi-a plăcut mereu exemplul de bună practică am ales, pentru început, să vizitez Toastmasters Cluj pentru a vedea practic, ce înseamnă desfășurarea unei ședințe Toastmasters, în cadrul unui club cu experiență de 5 ani. Sper ca la următoarea vizită să fim mai mulți reprezentanți ai clubului de la Brașov. Pentru experiența avută la această ședință le mulțumesc Simonei Țiplea, Radu Ilieș și Adrian Sălășan, împreună cu toți membrii clubului care sunt extraordinari! Le mulțumesc pentru că mi-au oferit voie bună, găzduire, sfaturi, indicații, răspunsuri de fiecare dată când am avut nelămuriri, sprijin și încurajare! Pentru că îmi doresc să vă transmit măcar o parte din felul în care m-am simțit eu marți, o să vă las în compania unor poze surprinse de PR-ul Clubului Toastmasters Cluj, după ce o să le primesc și o să le adaug.

You might also like

Transilvania Toastmasters Brașov – provocare devenită vis împlinit
Read more
Cum sa imi aleg psihologul
Read more
Alegerile: lectii sau esecuri
Read more
Cand n-o sa mai fie
Read more

0 comments

Leave a reply